MAGAZINES

Visited by Visuell.ro

V-ati facut deja planuri pentru week-end-ul ce parca a inceput timid sa se insinueze? Daca inca mai acceptati propuneri, eu v-as recomanda un drum pana la Eclectico Studio.  

Ma veti intreba de ce, nu-i asa? Stati linistiti, nu m-ati luat prin surprindere, mi-am facut temeinic temele. In primul rand, studioul isi desfasoara activitatea intr-o casa superba in stil art deco din centrul Bucurestiului, oferindu-va astfel o experienta inedita chiar dinainte de a trece pragul.

In al doilea rand, aici este locul din care puteti cumpara piese de mobilier retro unicat ( in special, dintre anii ’40-’90), dar si creatii vestimentare ale designer-ilor romani ( Carmen Secareanu, Adelina Ivan, 109, Ana Alexe, Andra Andreescu, Varvara, Andresco Jewlery). Eclectico Studio, asa cum il recomanda si numele, este un spatiu eclectic, in care stilurile diferite de mobilier si accesorii se completeaza si se armonizeaza reciproc.

“Eu nu prea gandesc in termeni de stiluri diferite imbinate la noi, ci in termeni foarte clari de selectie a unui design de calitate, care independent de regiunea geografica si decada in care a fost conceput, a ramas prin calitatea lui inca ‘contemporan’.. aici cred ca-i marele atu, al unui design reusit. e vorba de puritatea unor forme. poate exact ca la un vin bun, care si dupa multi ani e excelent, poate chiar mai bun, in schimb ce altele se altereaza dupa cativa ani” (Stefan Cosma despre stilul Eclectico Studio)”

via

visuell 4

visuell 2 visuell 1

Join the conversation

TOP